Verzendingen en Retourbeleid

Bezorgen en verzenden

Cave de la Lune biedt de volgende opties voor verzending:

Leiden en omstreken

In de regio Leiden leveren we per bakfiets, in principe binnen 24 uur en gratis bij orders vanaf €35. Orders die op werkdagen vóór 15:00 geplaatst zijn proberen we nog dezelfde avond of de volgende ochtend te leveren. Alles in overleg. Bij orders kleiner dan €35 rekenen we €5 leverkosten.

Rest van Nederland

Naar adressen in de rest van Nederland versturen we de wijnen in verzekerde dozen via PostNL. Orders die op werkdagen vóór 15:00 binnen zijn worden in principe dezelfde dag aan de verzender meegegeven. Binnenlandse verzendingen zijn €10,00, maar gratis bij orders vanaf €100,00.

EU

Pakketten naar bezorgadressen binnen de EU worden eveneens in verzekerde dozen van PostNL verstuurd.

Verzendingen naar adressen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Slowakije, Spanje en Tsjechië zijn €20,00, maar gratis bij orders vanaf €250,00.

Verzendingen naar adressen in Bulgarije, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Roemenië, Slovenië en Zweden zijn €25,00, maar gratis bij orders vanaf €300.

Retourbeleid

Indien wijnen niet naar wens zijn, kunnen ongeopende en onbeschadigde flessen – uitsluitend in overleg – tot een maand na aankoop geretourneerd worden. Voorwaarde is dat ze tussentijds onder koele en donkere omstandigheden zijn opgeslagen. Als een fles kurk heeft kunt u ook de geopende fles bij ons retourneren.
In alle gevallen ontvangen we graag eerst een mail op info@cavedelalune.nl, met daarin een duidelijke beschrijving van het probleem en de staat van de flessen. U ontvangt vervolgens een mail met retourinstructies.